Kontakt os

43 86 50 00 Mandag-fredag 08:00-16:00
Gratis konsulentbesøg

Uanset om du har et forsikringskrav eller ej, kan G4S hjælpe dig med at beskytte din virksomhed effektivt. Vi har konsulenter, der er eksperter i netop din branche.

Bestil konsulentbesøg

Securing Your World

Print

G4S alarmer til finansielle virksomheder

Den finansielle sektor har traditionelt helt særlige behov for sikring. Hos G4S har vi mange års erfaring med at sikre pengeinstitutter og andre finansielle virksomheder af enhver størrelse mod indbrud, røveri og brand.

Sikkerhed er en del af din hverdag

Som pengeinstitut har din virksomhed en særlig risiko for indbrud og røveri. Og derfor tager du naturligvis sikkerhed meget alvorligt og ser det som en vigtig del af det, at drive et godt pengeinstitut. Med G4S er du i trygge hænder. Vi hjælper dig med at sikre både hovedsæde og filialer effektivt, så medarbejderne kan koncentrere sig om deres arbejde. Hos G4S har vi tyverialarmer, der passer til pengeinstitutter af enhver størrelse. Fælles for dem alle er, at de er koblet direkte til Danmarks mest moderne kontrolcentral, der straks sender en vagt, hvis alarmen går i gang. Desuden har vi særlige systemer til sikring af bankboks og pengeautomat.

Medarbejdernes tryghed i fokus

Sikkerhed i den finansielle sektor handler i høj grad om at have trygge og sikre medarbejdere. Hos G4S har vi forskellige løsninger, der kan hjælpe dine medarbejdere til en tryg og sikker hverdag. Vi kan levere moderne overfaldstryk, så dine medarbejdere til enhver tid kan tilkalde hjælp, hvis de føler sig truet eller er udsat for et røveriforsøg. Et tryk på knappen sætter medarbejderen direkte i forbindelse med G4S’ døgnbemandede kontrolcentral, hvor medarbejderne er særligt uddannet i at håndtere opkald fra banker og pengeinstitutter.

Videoovervågning er et vigtigt redskab

Det er vigtigt med en effektiv videoovervågning, der dels virker præventivt mod røveri og uro dels er et vigtigt redskab i et eventuelt opklaringsarbejde. Hos G4S har vi avancerede systemer til både indendørs og udendørs overvågning. Vi kan også levere netværksbaserede løsninger og hjælpe jer med at kontrollere systemerne løbende, så dine medarbejdere kan koncentrere sig om bankforretninger.

I trygge hænder med G4S

Når du vælger et samarbejde med G4S sender du et stærkt signal til både medarbejdere og kriminelle, at I tager sikkerheden alvorlig. Vi kan hjælpe med alle typer af sikkerhed og leverer blandt andet også ofte vagt til banker efter behov – for eksempel efter røveriforsøg eller i særligt udsatte områder. Kontakt en af vores eksperter og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vi anbefaler

Alarmskilt på glasdør

Alarmsystemer

Med et alarmsystem fra G4S får I effektivt sikret virksomhedens værdier.
Læs mere
Videoovervågning af indbrud

Videoovervågning

Med videoovervågning beskytter du dine værdier og skaber tryghed.
Læs mere